Dorte Funch

Kandidat til Egedal Byråd

Kultur

14. november 2017

Egedal i balance

Det borgernære kultur- og foreningsliv skal have gode faciliteter, for kultur er med til at danne os. Jeg vil være med til at skabe et Egedal i balance.

Det kræver visioner at finde formen på, hvordan Egedals kultur skal se ud uden at miste den lokale forankring, både geografisk og blandt de frivillige.

Egedal har en flot kulturarv, som jeg tror på kan tiltrække besøgende. Kulturen skal være med til at definere Egedal som egn ved at binde lokalsamfundene sammen. Det kan ske gennem oplevelsesruter, events og en tidssvarende infrastruktur til og fra kulturtilbuddene.

Bibliotekerne ønsker jeg findes i lokalområderne, hvorimod en centralisering af Egedals historie kunne skabe synergi og give os borgere et fællesskab.

Plads til alle
Foreningerne har stærke fællesskaber gennem bredden og formår at give muligheder for at udvikle talenter. I golfens verden har Egedal Nanna K. Madsen, der har opnået en plads i damernes PGA-tour og HØJ Håndbold har store ambitioner i 1. division.

De drivkræfter, der står bag vores foreninger og kulturliv, skal have gode rammer for at fortsætte det flotte arbejde.

Egedal er i mine øjne i balance, når vi bygger broer mellem lokalsamfundene, bruger vores kulturliv og lytter til hinanden.